April 6, 2019

2019/8 - Enjoying days.

Salam & hai.
hoping everyone in the best of health and imaan in sha Allah.


So monday hari tu, these two kononnya nak surprise kan i but end up diri sendiri tersurprise haha. Terkejut la jugak sebab yang tengah tu (nama dia Sally btw) datang jauh-jauh dari Johor tssskkk. Sebenarnya i sepatutnya met her bulan lepas dekat IUKL before dia balik Johor for good, tp tak sempat. These two classmates saya masa dekat Sains Muar, tak sangka up till now pun boleh geng lagi sebab jumpa nya pun tak selalu. So much fun, reminiscing old good days. Thankyou, for making my hectic day dah tak hectic hari tu haha.

Short sikit la post kali ni. Saja nak buat appreciation post haha. Thankyou, Sally and Owhlife for making my monday night sooooooooo fun. i'm having rough days at work nowadays. Everything was perfect. My teammates baik, my housemate cool, my officemate da bomb but exclude this one particular person who keep getting on my nerves ughhh. i really need to take some time off but not now kot. i need a short escape untuk relax.

Btw, i dah 4 bulan survive kat sini alhamdulillah. sooo proud of myself *pat myself* two more months untuk habiskan my probation period and let see apa yang jadi next. Anim kata Syaimaa macam dah kerja setahun. Dia ingat aku dah kerja setahun k padahal probation pun tak habis lagi. I shall introduce Anim soon to you guys sbb she's sooo nice and vibes the same energy like me hahaha but later la. Ohh btw, semalam one of my happy pills ws me bagitau dia dah nak masuk another level soooon alhamdulillah. Eiiii soooo happy for this one tau! May Allah ease everything for both of you in sha Allah.

Ok la. Doakan saya dekat sini. 

Thankyou.

Barakallah,
Lots of Love,
S❤

No comments: