November 10, 2017

2017/22 - Dearself, Happy 22!!

salam & hai!
hoping everyone in the best of health and imaan, amin in sha Allah❤


hi everyone! apa habaq? lama sudah tidak bertemu. Toooo busy lately and i don't have time to spend with my blog *sigh* Its been a while. The moment i wrote this entry, it has been like 2 weeks++ kot since my birthdayyyy of 2017 bahahahaha but i still nak tulis jugak pasal my 22nd birthday hari tu hehehe. Alhamdulillah for another year! Alhamdulillah, thumma alhamdulillah. 

So, this year merupakan one of the best year la alhamdulillah as my birthday jatuh on hari Jumaat, hari yang penuh baraqah kan. The first person yang wish i via whatsapp was *drum roll* BELLAAAAAA!!!!! and lepas tu tak ingat dah siapa hahaha. Tapi i baca pun the next day la as dah tidur awal. Some people ada yang try nak video call i but then again, i tidur awal and ber huhu je lah. Bangun pagi masuk noti rasa macam nak nangis jap terharu hehehe.

So hari birthday tu tiada apa yang menarik berlaku. My classmates pun tak ramai yang tau but dah besar2 ni, i dont really mind pun depa wish ke tak hahaha. But still, ada jugak yang wish. Thankyou korang ❤ Lepas tu after kelas, me, kelly and aisyah pergi makan dekat Cyberjaya (i can't remember nama shopping mall dekat cyber tu apa lol short term memory loss blerghh). Kelly belanja makan and Aisyah (+Kelly) lagi bought me a blouse yang antikkk ngattt semua orang puji hehe. Thankyou you two 😘✨Btw, i actually tak berapa sihat before2 tu lagi sebab berjangkit dengan Kelly hahahaha. Dah start batuk tinggal nak demam jeeeee. Balik dari makan dekat Cyber tu memang rasa tak sedap badan and after maghrib tu pufff muntah segala macam benda and terbaringla dekat bilik sorang2 while my friends semua busy main game Charades! Sampai la i rasa macam dah okay as these people keep checking on me, bagi air halia yang sumpah tak sedap hahaha.

Bila rasa dah okay, i keluar la nak join (actually nak cari makanan sebab dah lapar lol) and SURPRISEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! surprise yang tak berapa surprise sebab i terkeluar awal dari bilik hahahahahahahaha. Its funny to see their reaction masa baru keluar bilik tu as ada yang tengah busy tiup belon, gantung belon etc etc. Sorry korang! 😂😂 but i still love you guys! thankyou for the effort!!

Never have i hoped for people to remember my birthday, apatah lagi celebrate my birthday. I okay je as long my family and friends ada with me and doakan yang baik2 untuk i. But if they want to do so, then i lagi la suka hehehe. Ada few people yang i secretly harap they wished me tapi hahaha harapan tinggal harapan. Tapi takpe lah, i have nothing against them pun. I got called from Hasna, i got video called from Syera and my family hehe. These two people, i missed the most, nasib baik ingat my birthday tau!! and Peah hantar Happy birthday version piano to me. Peah pandai main piano, and i always admire her sebab dia pandai main piano huhu. Thankyou Peah meluangkan masa main piano untuk saya hehe walaupun Peah selalu menguji kesabaran saya lol.

Thankyou, my happy pills, for making my 22nd birthday soooo bermakna with you guys around. This going to be my last birthday celebration with you guys :( Less than a year, nak grad dah. Lepas tu tak tau la boleh jumpa lagi ke tak. My happy pills, they're so funny, cool andddd lovely! Gonna try to spend as much time as i could with them sementara ada masa ni. i swear i almost wanted to cry. k fine, i cried. sikitla hahaha. what did i do to get such amazing people in my life ya Allah, thankyou😘💖

Whether or not we still remained friends lepas ni, i hope you guys know, i was blessed enough to cross path and experience good memories with you guys ✨🌈Thankyou Allah, for giving me friends like them, so amaing and RARE!!!

okla. till we meet again peeps! doakan Syaimaa nak present proposal tak lama lagi ni and nak start final year project dah very soooon in sha Allah! Thankyou, syukran for all the du'as, good wishes and presents! may all the good words back to you guys and your families toooooo amin.

Dearself, 
Happy 22!!!!

Barakallah,
Lots of Love,
S❤

No comments:

Post a Comment

Here awak!