July 14, 2016

2016/25- My Fairylight ❤

Assalamualaikum & hai!
hoping everyone in their best of health and imaan in sha Allah!!

Eid Mubarak & Selamat Hari Raya semua hehehe (walaupun dah seminggu++ don't care) Taqqabalallahu Minna Waminkum :)

Hopefully you guys had a beautiful days of syawal full of His barakah spent with your loved ones! till we meet ramadhan again next year in sha Allah ❤ Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin from me and my family!


Ok sebenarnya few days ago, i bought a fairylight!! i was so excited tau sebab before ni suka sangat tengok bilik orang yg ada fairylight ni tapi tak tau nak beli mana. so masa tengah scroll instagram, i actually looking for polaroid printing service but end up jumpa fairylight punya page and after tengok the customer's feedback apa semua (+malay girl yang jual, so confident lebih sikit la nak beli) tanpa sedar dah terorder hahahahahahahahahahahahaha but its ok la kan. i memang nak pun so tak rasa membazir pun.hehehehe.

so anyone of you tak tau fairylight? dont worry, i pun tak tau nama dia fairylight hahahaha nasib je scroll benda lain dapat benda lain at least now, kita dah tau kan this thing lip lap ni call fairylight! iiii so nice tau this thing!! dia takdela statik tau, lampu dia change macam macam gaya. so pwettyyyyy i cant take my eyes off this thing! tp yeah, malas nak upload video, or you can add my snapchat kalau nak tengok but nawwhhh you boleh youtube jeeeeee sebenarnya hehehe takyah nak add snapchat sangat (+ my snapchat only for girlfriends je sebab banyak merepek dalam tu haha)


btw, the polaroid pictures tu i buat sendiri coz nak order mahal and alang alang i tau nak buat, so buat je lah kan! so jimat. just go to this one website, upload your pictures, and add polaroid frame, then save! tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siap your polaroid picture! you can print out atas glossy paper ke or whatever paper you nak. senang kan! oh the website, hehehe lupa pulak! you can just go hereee

anyways, my practicum going to start veryyyyyyyyyy soon (next week blergh) dekat Agensi Nuklear dekat bangi in sha Allah. Tak tau la what will happen there hopefully everything will be fine fuhh nervous. in sha Allah juga next year nak apply LI dekat Hospital Melaka jeeeeee taknak jejauh dah. pray for me, and my friends toooooo okayyyyy. May we be blessed with His blessings in whatever we do. Yang tengah cuti tu, jangan sakan sangat ok! yang kena start study/sekolah/praktikal/kerja, niat lillahita'ala! moga setiap yang kita lakukan, diberi ganjaran pahala. amin, in sha Allah.


Take care of yourself, and! puasa 6 jangan lupa! rebut every single chance to collect all the goodness that we can achieve in this dunyaaaa. Remember, whatever we do, please put the hereafter in ind too.

Goodnight! ❤
p/s : i've put comment box below! if anything, can drop there okayyy x!

Barakallah,
Lots of Love,
S❤

2 comments:

  1. Im going to the website! Anyways, that is fantabulous you are so creative. Thanks for sharing.

    ReplyDelete

Here awak!